lunes, 8 de noviembre de 2010

Diari de Seminari - 26 d'octubre

Títol de la Sessió: Treballem les revistes educatives
Activitat: per parelles vam fer un treball d'investigació sobre una revista educativa escollida prèviament. La Berta no hi era el dijous passat i vam aprofitar per a preparar la nostra exposició. Es tractava que treballéssim amb la nostra revista, quina era la seva estructura, el seu contingut, que ens aportava, a qui va dirigida... un cop fet aquest treball, cada parella exposava la seva revista a classes i d'aquesta manera tots les coneixíem una mica totes.
La meva parella era en Germán, per variar, i com no vam escollir la revista estris. Ambdós hem format part i formem part del món del lleure, primer com a nens, després com a monitors i finalment com a directors. És una revista que ja coneixíem i vam pensar que en podríem treure molt de suc. Vam dedicar unes quantes hores i un parell de dies a treballar-la, a preparar una bona presentació per al grup i a escollir un article que ens motives, com no, d'esport.

Valoració Personal: La sessió tot i que la gent preveia que seria feixuga, va ser força entretinguda i sobretot enqiuidora. Algunes de les revistes les van descriure una mica denses i no ens vam cridar molt l'atenció de llegir-les, però d'altres si, vaig arribar a la conclusió qeu poden ser una bona eina com a mestre i que m'interessa coneixer-les.
La nostra presentació va anar força bé, havíem apuntat un munt de coses i sobretot, la revista ens motivava i ho vam transmetre al grup. El Germán i jo vam quedar súper contents perquè ens va donar la sensació que a la gent li havia agradat la revista, doncs és un material molt pràctic i que ofereix un munt de recursos. Tot i ser bàsicament de lleure, molts dels articles, les activitats i els recursos són aplicables a la educació formal.

És complicat resumir aquesta sessió en una frase, pot ser remarcaria una frase que la Berta i jo vam repetir en varies ocasions, quan la majoria del grup veia les revistes pesades, denses...:

"Quan sigueu mestres ho veureu diferent"

I és que realment, que diferents es veuen les coses a la facultat i més tard quan ets a l'aula.

1 comentario:

  1. Hola Anna! El teu diari està ben estructurat, ja que combina la part descriptiva i la reflexiva (que és la que més m'interessa), però encara falten algunes entrades. Fins aviat!

    ResponderEliminar